Καλάθι
0
Αγαπημένα
Σύγκριση

Σχετικά με εμάς

Η αγάπη για το κόσμημα ξεκίνησε με το Σπύρο Βούλγαρη εξ ου κ το όνομα της επιχείρησης όπου λειτουργεί από το 2010 και εδρεύει στην Καλαμάτα. Ο ίδιος μετά από 12 έτη εκπαίδευση σε μεγάλα εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας στην Αθήνα αποφασισε να ξεκινήσει μονος του την κατασκευη κοσμημάτων ανοιγοντας το πρώτο του εργαστήριο στην Αθήνα. Δυο χρόνια αργότερα αποφασίζει να μετακομίσει στην Καλαμάτα με την οικογένεια του οπου και συστεγάζει εργαστηριο και ταυτόχρονα κατάστημα λιανικής και χονδρικής. Το μερακι του για το χειροποίητο κόσμημα γίνεται αμέσως αντιληπτό από τον κόσμο και μια σχέση εμπιστοσύνης ξεκινάει.

Κατηγορίες Προιόντων

Δείτε μερικές απο τις κατηγορίες κοσμημάτων που κατασκευάζουμε!

Necklace

Bracelets

Rings

Earrings

Δραστηριότητα

Το κατάστημα μας ασχολείται κυρίως με χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι και χρυσό με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, επιμεταλλώσεις αλλά και λιανικό εμπόριο σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες στο χώρο του κοσμήματος. Στον χώρο του καταστήματος όπου στεγάζεται το εργαστήριο επισκευάζονται και δημιουργούνται παλιά και νέα κοσμήματα πελατών μας αλλά και νέες δημιουργίες εμπνευσμένες από τις τάσεις που επιβάλει η μόδα αλλά το προσωπικό μας γούστο.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Με την παραμονή σας αποδέχεστε την χρήση των cookies.